måndag, augusti 24, 2009

God morgon! =)


Ute är det strålande solsken och 12 grader varmt, men inne är det väldigt segt att få upp dotter Pusselbit. Son Pusselbit börjar skolan MYCKET senare idag och det är bra för honom.

Idag ska dotter Pusselbit till tandregleringen vid 14.00. Hon var där förra veckan och någon sorts gummisnoddar sattes in i överkäken och vad som händer idag, vet vi inte riktigt.

Herr Pusselbit ska ta blodprov vid en valfri tidpunkt under dagen och det är väl tur, med tanke på hur sent han kom i säng och hur trött han är just nu. Vad bra att han kan sova lite till! ;)

Jag själv var trött i natt, men kunde inte riktigt somna förrän vid 02.30, så bara dotter Pusselbit kommer iväg, ska jag krypa ned under täcket och sova lite till... Det brukar oftast bli så första kvällen/natten med migrän, jag vet inte varför.

Önskar er alla en underbart härlig måndag! =)

6 kommentarer:

Nett sa...

Nog är det en aning segt här med, inte nog med att jag är seg, mannen har jag väckt men han behagar sig inte gå ur sängen än.. ! Ha en fin dag!

*tingeling* sa...

God morgon i stugna! Allt blir i oordning när skallen bankar.. men va mysigt få nygräddade mackor å dottern mat till på köpet också.. läste att det gror en hel del på en plätt, nästa år blir det säkert ännu mer ska du se :) Jag satte inget i mitt växthus i år, för det har varit för mycke jobb och jag visste de skulle vara mycke i år, men nästa år ska det sås nått där inne igen, hihi... ha en fin fin dag :)

Artlover sa...

God morgon där Fru Pusselbit!
Ja, det här blir min sista vecka på jobbet. Sedan är det min tur att få semester. Ja, sedan är det bara att söka nytt jobb här.
Ha en bra dag.
Kolla min andra blogg också: http://artlover-mittlivibilder.blogspot.com/

sladdertackan sa...

Jag väntar också besök av den irriterade Migrän-mannen, men ännu så länge håller han sig borta, bara lite varningstecken då och då.
Hoppas du får en bra dag.

Vicke sa...

Då hoppas jag att du kan få sova en stud då

Sita sa...

Ha det bra, här är det växlande molnighet idag. Kram från Sita