onsdag, augusti 26, 2009

Frukost


Sitter nu och äter min "frukost". Mår mycket bättre nu efter att ha sovit väldigt mycket och har hunnit prata med både svägerskan och min kära moder. Man får passa på medans det går.

Fast jag måste hålla fast mig och helst ta det otroligt lugnt, för jag måste orka iväg till dotter Pusselbits psykolog i morgon. Det ska bli utvärdering av de gånger hon varit där och vi ska se om hon kan få gå fler gånger eller inte. Håller tummarna för att hon ska få det, för det behövs verkligen.

Dotter Pusselbit har nu också börjat med en huvudvärksdagbok, för hon har också jobbig huvudvärk emellanåt, oftast vid mens. Son Pusselbit vägrar, men han har faktiskt haft ont i huvudet och spytt emellanåt och det har inte varit magsjuka. När det händer går han och lägger sig och sover till nästa dag och mår oftast bättre då och det är skönt. Det som är jobbigt med honom är att han i princip vägrar ta in en enda tablett, hur dålig han än är. Den enda gången som han kan ta in något är när en läkare sagt åt honom att göra det och få honom till en läkare är heller inte lätt.

Däremot har jag börjat föra en huvudvärksdagbok åt honom. Jag frågar honom varje dag hur det är med honom och hans huvud. Han är ju inte en sådan person som annars säger något... och jag misstänker att han tycker att jag är otroligt jobbig! ;)

Min man är just nu på arbetsförmedlingen och jag är helt ensam hemma... vilken känsla!! ;)
När han kommer hem, ska han få göra något med älgköttet jag tog fram ur frysen här om dagen. Vilken tur för oss andra att han är en underbar kock!! Om jag skulle göra maten idag, vet jag inte hur det skulle bli ;D

Nu ska jag gå och läsa några bloggar, för idag hoppar inte bokstäverna omkring!

14 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Din blogg riktigt lyser i det här halvskumma vädret.
Skönt för dig att du har en lite bättre dag idag.
Och vad härligt med en man som kan fixa lite mat. Älgkött det låter gott.
Sköt nu om dig så gott du kan.
Kram Viola

Sita sa...

Hann inte in tidigare idag pga av försovning i morse. Haft många inlägg att svara på. Kramar

diana sa...

Ha en bra kväll ;)

Veiekn sa...

Härlig läsning. En ritkig solskenshistoria. Fru Pusselbits huvudvärk har gett sig av. Håller tummarna för att den håller sig borta länge. Kram

Vicke sa...

vad bra att värken är borta för denna gång

Anonym sa...

Så härligt att läsa att din oinbjudne besökare äntligen har tagit sitt förnuft till fånga och lämnat. Hoppas han håller sig borta lite längre tid nu.

Låter otroligt jobbigt att barnen också verkar drabbade. Kan det vara ärftligt med migrän?

Kram!

Fingerfärdig sa...

Om bokstäverna hoppar, så får Du iaf kameran att fånga fantastiskt stilla fina bilder. Ha en god natt!

Anonym sa...

Oj en hel släktsaga av migrän,
Skriv en bok, det kan ju bli ett
riktigt storVERK!
Marie

*tingeling* sa...

Vad skönt det har gett med sig.. vad synd att barna också har huvudvärk.. man vill ju att barna ska slippa detta jävulskap.. jag fick lägga mej på soffan i em, har blivit lite för mycke nu dom här dagarna. blä.. men nu känns det bättre igen, phu :) Ja jisses det är svindyrt, int i tusan har då jag råd att gå dit nån fler gång inte, nänä... ha en fin fin kväller :) kramen

Eva sa...

Hej Fru Pusselbit! Vilken härlig blogg du har, underbart vacker! Hit ska jag komma och läsa ofta. Huvudvärk och migrän, det är inga kul saker, glad att det gett med sig för den här gången för dig. Har en hel del ledvärk själv, vet inte riktigt varför, tycks gå i släkten, men det har blivit mycket bättre sen jag flyttade hit till Nya Zeeland, klimatet är lite snällare här, vintern är ju tack och lov short and sweet :-)
Ha det gott, varma hälsningar från andra sidan :-)

Anonym sa...

kan va bra o ha lite koll på värken så där.. så man kan hitta samband o orsaker.

Nett sa...

Härligt att komma in och se blommorna varje dag, de lyser upp i mörkret. Tycker det verkar vettigt det där med att föra huvudvärksdagbok. Först trodde jag att du redan var uppe idag när jag läste att du intiog frukost, men såg snabbt sedan att det var ju igår em.. :) Ha en fin dag från en som redan är uppe.

sannof sa...

Gomorron på dej smart med dagboksådär.. man glömmer ju lätt annars.. ha en fin dag..

AnnaKK sa...

Hejsan!

Ser att detta var gårdagens frukost, så jag hoppas du inte förtog dej sen så du inte ens är uppstigen än idag!? ;-)

Nädå! Jag skojar bara - för så illa kan det väl inte vara!?

Ha det så fint, och hoppas att solen skiner på dej! :-)