lördag, augusti 29, 2009

En envis mr. Migrän... =(


Min dotter kom hem vid 00.00-tiden och var lycklig. Hon hade haft väldigt roligt, trots att det andra laget vann över hennes lag. Nu är hon ute med en kompis i la Stada igen. Hoppas att hon har trevligt!

Son Pusselbit har inte sovit bra de senaste dygnen och tycker nog att det i stort sett inte är någon idé att lägga sig när han är så tät. Om han inte hade haft så ont i halsen, hade jag gjort i ordning chilite åt honom, för det gör att man kan andas bra igen.

Vi sov alla länge och migränen är tillbaka. Kan ju bero på att mensen också är här... =(

Ska nu ta det lugnt och hoppas på att tabletterna hjälper någorlunda bra denna gång. I så fall kanske jag kan läsa en bok... Min man får försöka hålla ställningarna och ordna med disken och maten.

Önskar er alla en härlig lördag! =)

16 kommentarer:

Sita sa...

Då får vi hoppas att Mr Migrän flyttar från dej snart. Kram

Polargrevinnan sa...

Jag lider med dig, hoppas migränen ger sig snart. Ja det är verkligen ett pussel att få en familj att fungera och ännu svårare om man som du inte får känna sig bra.
Jag tittat bara in som hastigast.
ska läsa mer hos dig i morgon. Ikväll har jag tjejmiddag. Herrn är ute och seglar. Jag har allt klart och fick lite tid över till datorn.
Ha det nu så bra du kan. Hoppas helgen blir trevlig.
Kram Viola

sannof sa...

du får ta och bädda ner dej låter inte bra med migrän... krya på dej och ha det så trevligt du kan där med skallebank.. =)

diana sa...

Ha en bra dag...trots allt ;)

Veiken sa...

Herre min je. Hur orkar du med alla dessa objudna besök av MR Migrän. Har du ingen som helst möjlighet att bli av med honom för gott? Kram

Ulrika sa...

Hej! Hoppas att migränen försvinner fort denna gången.

Jag undrar om jag får länka till din sida på min blogg? Tycker att du har så vansinnigt snygga bilder!

Hälsningar
Ulrika

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! ånä men när det eländet brukar skallen komma igång också tyvär får hoppas det går över fort för dig denna gång... ha en fin fin dag :)

sladdertackan sa...

Det är ett elände. Man kan inte göra någonting, inte läsa, inte titta på Tv. Bara mörker gäller. Den här gången var jag så dålig så jag kunde inte ens ta smärtstillande. Varken åt eller drack på ett dygn och var nog ganska "borta".

Vicke sa...

Du måste se till att du får hjälp med din migrän

Nett sa...

Nä nu tycker jag att vi skall utvisa den där Mr Migrän, han är faktiskt inte välkommen hem till er om jag få ha något att säga om det hela.. Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Men vad jobbigt med din migrän, vännen. Hoppas att det känns bättre nu.
Kram Lallis

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! idag bankar det en aning för mycke här hos mej.. hoppas din skalle är snäll med dig nu.. ha en fin fin dag :)

Tuta sa...

usch :( hoppas migränen nu släppt o du får en fin vecka :) kram

syren sa...

Hoppas att allt är ok nu! En vacker blomma på bilden. kram

Ninja sa...

Usch vad mycket migrän.....men mensen påverkar säkert..

Vicke sa...

hur är det med dig?