måndag, oktober 31, 2011

Höstlov

Det är höstlov och det verkar bli en av de varmaste höstloven någonsin. Ingen snö så långt ögat når, men massor av fallna solbelysta höstlöv på de gröna gräsmattorna och gångvägarna.

Denna månad har vi lite mera pengar än vanligt... Under helgen gick jag och maken med våra cyklar till Lidl, Ica och Willys. Bland annat inköptes 10 kg. potatis på Lidl för ca 26 kr., 3 st. helgskinkor för 29.90kr/kg på Ica och 3 kg champinjoner på Willys, som nu är rensade och infrusna. Ovanför våra köksskåp ligger nu 10 kg ris som ska räcka ett tag, för det kommer att bli dyrare pga alla översvämningar i Asien.

Den 30 november kommer boxer Pusselbit att kastreras. Han är ännu lyckligt ovetande om detta. Idag ska dotter Pusselbit träffa en kontaktperson, i morgon kommer en kompis till henne hit och ligger över i två dygn och på onsdag ska hon träffa en person på arbetsförmedlingen. Eventuellt kommer min syster med familj på fredag och stannar över helgen och samtidigt ska jag träffa min kompis M. på fredag.
Son Pusselbit har höstlov och ska bland annat läsa på ett kemiprov som han kommer att ha samma dag han börjar skolan igen..

Den 18 november och 25 november har jag tentor som ska göras. Det är dags att börja läsa på dem.
Idag har jag hunnit tvätta, ta en långpromenad med boxer Pusselbit, äta en stor frukost, dricka massor med te och snart ska jag fortsätta med annat smått och gott.

Inga kommentarer: