söndag, oktober 09, 2011

Mycket har hänt

Här har det hänt massor av saker... och det är omöjligt att nämna allt. Men... har suttit och läst väldigt mycket om det som rör olika fosterhemsplaceringar från Samhällets Styvbarn bland annat, samt om resandefolket och suttit lite med släktforskning.

Son Pusselbit har haft en hel del prov och fler prov är på gång nästa vecka. Han fick bland annat MVG på Naturkunskapsprovet och är väldigt glad för det. På tisdag ska han ha läst ut Hemsöborna och sedan i skolan efter svenskaprovet, skriva en essä över boken. De får ha med sig ett papper med stödord för att klara det och just nu sitter han böjd över boken.

Dotter Pusselbit ska få hjälp med att hitta en praktikplats av AF inom hennes intresseområde. Över helgen har hon varit hos en kompis i huvudstaden.

Och migränen har kommit och gått... denna natt var särskilt hemsk, men jag överlevde den och nu är det något bättre. Herr Pusselbit har bakat tre limpor bröd, snart blir det middag och en banankardemummakaka måste bakas så fort som möjligt då vi har en del väldigt mogna bananer.

Ute har hösten kommit på allvar och vi väntar bara på att snön ska komma, men den får gärna vänta ett tag till...

Inga kommentarer: