lördag, oktober 15, 2011

En städlördag


Dotter Pusselbit har åkt bort med kompisar till en stuga utanför la Stada och kommer hem först i morgon igen. Solen har börjat titta fram och det blåser en hel del och jag tar mig en tepaus medan disken torkar av sig själv i diskstället.

Son Pusselbit sitter framför sin dator på sitt rum och tar det mycket lugnt. Han mår inte särskilt bra och det kan nog bero på att han stressat väldigt mycket genom att läsa på alla prov han haft de senaste 3 veckorna. Jag sa tidigare idag till honom att han kan ta det lugnt hela helgen, för vi ska inte göra något särskilt... men han kanske bör tänka på vissa svenskauppgifter som han har släpandes efter sig.

Den här veckan har jag hittat tre olika sorters arbeten inom mitt kompetensområde som jag tänker söka så fort som möjligt och det ska bli spännande att se hur det går. Eftersom min man ett tag gick hos en arbetscoach, ger han mig olika råd...

I morse tog maken och jag en härlig långpromenad med boxer Pusselbit, våra promenader tillsammans är alltid trevliga och framför allt - helt gratis.

Igår eftermiddag bakades det bröd och idag ska jag baka något gott som vi ska ha till lördagsmyset. Fast först ska det städas och diskas...

Inga kommentarer: