onsdag, augusti 31, 2011

Solsken


Igår kväll gick herr Pusselbit och lade sig tidigt och jag och dotter Pusselbit tog hand om tvätten som blev färdig vid 01.00-tiden i natt. När tvätten torkade i tvättstugan tog jag och son Pusselbit en nattpromenad med boxer Pusselbit och det var en härlig och stjärnklar natt.

Idag är son Pusselbit ledig från skolan och han tar det någorlunda lugnt efter att ha tagit en promenad med boxer Pusselbit och gett honom mat. Han ska snart börja med sina hemstudier, bland annat ska han läsa ut "Dvärgen" i svenska till nästa vecka. Jag själv ska snart börja på ett stort brödbak.

Igår gick jag igenom de bilder jag tagit med min iphone. De är inte lika bra som de jag tog med min förra mobil. Jag skulle så gärna vilja ha en riktig kamera... vi får väl se hur det blir framöver. Den här månaden köpte vi en regionsfri dvd för 499 kr. Det är så skönt att kunna se svenska filmer och de filmer jag köpt i USA, brända filmer (hmmm) och de filmer som vi har på datorer och extern hårddisk. Innan dess kunde vi bara se svenska dvd-filmer på ungdomarnas playstation 2 och inget annat.

Solen skiner och det verkar vara en sensommardag och man märker att hösten är i antågande och snart här. Nu ska jag sätta igång med brödbaket...

1 kommentar:

Anonym sa...

Du hade ett bra visdomsord, detta
är mitt: "Vem som helst kan klara
en kris, det är det dagliga livet
som tröttar ut en"!!

Svägerskan