söndag, augusti 28, 2011

En trevlig helg =)


Vi fick lägenheten städad inför helgen, så när dotter Pusselbits kompis hälsade på var det fint, men ej blänkande när hon kom innanför dörren.

Chili con carne med Kidneybönor serverades (dotter Pusselbit gillar inte vita bönor, därför kidneybönor i stället) och sedan fick boxer Pusselbit en mycket lång promenad. Under promenaden var jag en snabbis inne i Coop för att köpa mjölk och snubblade över köttfärs som såldes för 39.90 kr/kg och bananer som såldes för 5 kr/kg.

Väl hemma igen gjorde jag min banankardemummakaka och dotter Pusselbit gjorde varm choklad med vispgrädde och marshmallows. Mycket gott och uppskattat av alla! =)

I morse gick herr Pusselbit upp innan klockan sex och ut till tvättstugan för att tvätta sina arbetskläder. Då var det redan en kille där ute som tvättat sina kläder och precis skulle torka dem... Vid den ordinarie tvättiden, som börjar klockan sju, var tvätten tvättad och torkad och den person som hade tvättiden kunde börja tvätta sina kläder i lugn och ro.

Igår sken solen och det var ca 25 grader varmt och många grannar grillade sina middagar ute, men idag är det mera svalt, mulet och regnigt. Vi ska snart ge oss iväg till Coop och köpa hem mera nötfärs och senare idag blir det sushi. Dotter Pusselbit och en annan kompis kände nämligen för att göra det och bjuda oss på resultatet och det var ju snällt av dem. Den mat som enligt vår förplanerade matlista skulle göras idag, får göras någon gång under veckan som kommer i stället.

Nu är teet urdrucket och jag får börja med det som ska bli gjort idag... en trevlig söndag tillönskas alla!! =)

Inga kommentarer: