måndag, maj 30, 2011

En fantastisk Mors Dag-present


Den här helgen har varit något utöver det vanliga. I fredags fick vi reda på att man kunde skaffa en iPhone på 3 för 99 sek/månad och med fri surf i 24 månader framöver och man kunde bara skaffa den under fredagen. Eftersom min mobil höll på att falla ihop och började krångla, så var jag väldigt intresserad. Likaså son Pusselbit, han har haft makens gamla mobiltelefon hur länge som helst (tror att mobilen är runt 7 år) och han var otroligt intresserad.

Sagt och gjort, vi gick till närmaste köpcentrum med boxer Pusselbit och medan jag och sonen var inne och ordnade med våra iPhones var maken utanför med vår rare hund. Sedan var vi med boxer Pusselbit och maken gick in.

Boxer Pusselbit var inte bekväm med det hela. Han lutade sig väldigt mycket mot mig och satt på mina fötter. Det var alldeles för mycket folk, bilar och kundvagnar och han skakade lite grand. När regnet kom och vi ställde oss under ett tak närmare två ingångar, skakade han rejält och helst ville han inte vara där, men när vi varit under taket i ca 10 minuter och jag hållit om honom och klappat honom ordentligt, började han lugna ner sig lite. När maken kom var han mycket lycklig över att äntligen få ta sig därifrån.

I eftermiddag kommer dotter Pusselbit hem. Då får vi också veta hur hon haft det... fast hon var ute lite på fb i fredags och i lördags, så jag vet att de dagarna hade hon det bra! =)

Inga kommentarer: