tisdag, april 26, 2011

Efter Påsken


Påsken var en underbar helg. Dotter Pusselbit åkte iväg på fredagen till konventet där hon och en kompis skulle göra sin dokumentärfilm för skolan och resten av Pusselbitsfamiljen stannade kvar hemma. Fast på Långfredagen träffade son Pusselbit en kompis i ett köpcentrum i någon timma och det var nog roligt för honom.

Vi åt god mat och tog det lugnt och njöt av den fantastiska solen och värmen och det var lite jobbigt att allvaret började idag och att det regnade. Fast nu skiner solen igen och fåglarna kvittrar, så vi får hoppas att vårsolen kommer att vara framme länge.

Herr Pusselbit är just nu ute med boxer Pusselbit och snart blir det pasta med köttfärssås och gör vi tillräckligt mycket kommer det att finnas tillräckligt för herr Pusselbits matlåda i morgon.

Många har denna på sin fb-status just nu:

"Barn med särskilda behov är inte konstiga eller udda. De vill bara vad alla vill... att bli accepterade. Kan jag göra en förfrågan? Är det någon som är villig att lägga upp det här och lämna den på sin status i minst 1 timme? Det är specialpedagogik-vecka & Autism Awareness-månad, och detta är för att hedra alla barn som är unika på sitt sätt. Du förstår aldrig en situation tills du står inför den."

Inga kommentarer: