torsdag, februari 17, 2011

Lite olika möten...


Det är ca 10 minusgrader, men underbart soligt ute. Vi har varit på ett möte på dotter Pusselbits skola och vi får se hur det går framöver. Hon mår väldigt dåligt just nu (mycket migrän och magproblem) och kommer inte att klara av de mål vi satt upp, pga av för lite närvaro i skolan. Fast vi är alla ense om att hon kommer att klara sig bra i livet, bara man får bukt på det hon har. De vi pratade med ansåg att hon skulle satsa på att bli skådespelare, för hon har utmärkt sig i skolans teatergrupp alla år hon gått i skolan och vi vet också hur mycket hon älskar teaterlivet. Hon själv anser att det vore väl kul, men det är svårt att leva på det och hon tror att hon måste ha ett yrke att falla tillbaka på också.

Herr Pusselbit söker fortfarande en massa arbeten och ska åka till en jobbmässa idag. Där finns många olika företag som han söker arbete hos. Han var på en arbetsintervju senast igår.

Nästa vecka ska son Pusselbit träffa en arbetsförmedlare på arbetsförmedlingen. Jag ska följa med honom dit och hjälpa honom, han önskar det själv... han själv har ingen riktig aning om vad han vill arbeta med, men just nu vill han bara arbeta halvtid och den andra halvtiden studera. Vi får se vad hon säger om hans möjligheter...

Nu ska jag fortsätta med städningen inför helgen och fundera på vad vi ska göra för mat till middag. Ha det så gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

Japp skådespelare ska hon bli!!
Tänk att jag ska få sitta på guld-
baggegalan i frasande siden och
bara se mallig ut när hon i alla
fall blir nominerad varje år, och
sedan får flera baggar naturligtvis.
Hurra vad jag blev glad
svägerskan!