söndag, februari 13, 2011

En trevlig söndag! =)


Idag kom fyra kompisar till dotter Pusselbit över till oss och intog vardagsrummet med sina gitarrer och bas och vi fick höra lite av deras spel. Hon hade poppat popcorn till dem och de hann göra mycket på de fyra timmar som de höll på.

De har nämligen bildat ett band och en "förening" och då kan de skriva upp sig och få olika tider på en replokal i kommunen, samt 3000 sek de kan lägga på olika saker som rör deras instrument. När vår kardemummakaka i ugnen var färdig att tas ut, hade alla hennes kompisar redan hunnit gå hem...

Son Pusselbit var på sitt rum och när de gick kom han ut och hjälpte oss att äta av kardemummakakan, samtidigt som vi alla tittade på ett program om vargar och hundar. Nu är fyra brödlimpor i ugnen som jag snart ska ta ut och herr Pusselbit är ute på långpromenad med boxer Pusselbit.

Ikväll/natt ska jag ringa min kompis från Chile, för hon arbetar natt och kan prata lite medan hon gör det hon ska. Jag vet ännu inte hur det gått för hennes mor och syster med familj, de bor nära Santiago och det var jordbävning där här om dagen.

Och jag vill här på bloggen tacka min underbara och kära svägerska för att hon står ut med att prata med mig via telefon så mycket!! Ett stort hurra för dig!!!! =)

1 kommentar:

Siita sa...

Ha en trevlig söndagskväll. Hoppas ni mår toppen alla pusselbitar. Kram