lördag, februari 05, 2011

En lugn lördag


Idag har vi i stort sett bara tagit det lugnt, men herr Pusselbit har varit flitig och gjort fyra härligt goda brödlimpor med vetekross och linfrön i. Dotter Pusselbit har varit tillsammans med kompisar och ikväll ska hon på bio. Hon svarade på några frågor för ett tag sedan och fick biobiljetter som tack, så för henne är det alldeles gratis! =)

Igår kväll gjordes äppelpaj med vaniljsås och ikväll funderar jag på om vi ska ta lite glass med sylt eller kanel på. Det är så oerhört gott att blanda ut jordgubbssylt i vaniljglass, eller om man hellre vill det, kanel i vaniljglass. De äpplen vi plockade i höstas och frös in finns fortfarande kvar att ta av! =)

Son Pusselbit var rätt så social igår och var tillsammans med oss en hel del och skämtade och skrattade och det var så roligt. Idag har han varit instängd på sitt rum och spelat spel på internet och man har knappt kunnat få ur honom två meningar på raken sedan han vaknade i morse...

Hm, ja... jag är väl inte social själv mot min familj just nu. Jag sitter också vid datorn och läser tidningar, spelar 2 spel, skriver här på bloggen och hm... försöker diska på samma gång. Tänk, vad man lär sig att göra många saker samtidigt med åren... ;)

2 kommentarer:

Tant Greta i Afrika sa...

Det låter som en gourmet familj, jag tittar in lite senare.....fast osynlig eftersom jag bor lite långt bort. Asocial, det är minsann jag också, trivs bäst i eget sällskap. Fast det har inte alltid varit så. Livet går vväl i vågor

Sladdertackan sa...

Hej, jag har länkat till dig på min blogg.