måndag, december 20, 2010

Planering, planering


Idag var jag på universitetet för sista gången innan jul och hittade den allra sista julklappen till en av mina systerbarn. Eftersom jag är rätt så säker på att han inte läser min blogg, kan jag meddela att det blev en liten ficklampa och en pannlampa. De bor på landet och ficklampor behövs alltid, men är oftast försvunna...

Hans småsystrar får två spel var (vi skänker bort de spel som mina barn hade när de var små), att göra halsband av mina gamla halsbandspärlor var inte så bra enligt min syster. Min systerdotter som är äldst får ett scrapbookingset som jag köpte för 50 sek för några månader sedan.

Dotter Pusselbit fick sin julklapp i förväg ~ en elbas med förstärkare köpt på blocket och son Pusselbit ska få hörlurar, för de han har haft gick sönder för ett tag sedan. (Han läser inte heller min blogg, jag är faktiskt inte säker på om han ens vet om att jag har en...) De ska också få en varsin Aladdinask som vi kunde köpa billigt när vi handlade för en viss summa på Willys för några veckor sedan.
Min och herr Pusselbits julklapp blir att vi åker ner till tjocka släkten och får träffa dem och samtidigt njuta av den goda julmaten... och Boxer Pusselbit får ett ben att tugga på.

Min kära svägerska med familj ska få smaka av de goda kakorna jag bakade här om kvällen, samt lite julgodis som jag ännu inte gjort... det ska bli så roligt att träffas, kära svägerska! =)

I morgon ska jag göra några sista ärenden i la stada, sedan ska julgodiset göras och efter det ska det städas och packas. På onsdag förmiddag ska herr Pusselbit få sina hörapparater och på eftermiddagen ska vi på ett viktigt möte. Först på kvällen kan vi börja packa in i bilen och sedan bär det av till västkusten och vi får hoppas att det inte blir så mycket snöyra, kyla och trafik. Vinterdäcken är bra och åker man kväll/natt brukar det vara något lugnare i trafiken...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det ska bli roligt att
träffas!!
Jag antar att det är jag i släkten
som kallas för "den tjocka"!!!
Hoppas det inte blir snöyra bara.
Svägerskan

Pixi sa...

Kör försiktigt!! Har inte paketet kommit?Kram =)