onsdag, december 22, 2010

Da'n före da'n före doppareda'n...


Maken är i badet och snart ska han till Hörcentralen och hämta ut sina hörapparater. Därefter ska han till jobbcoachen och söka några till jobb och säga God Jul till alla innan jag, dotter Pusselbit och han ska iväg till ett viktigt möte vid 16.00-tiden.

Här hemma ska vi ta det sista på disken och städningen, samt packa det vi ska ta med oss till västkusten och laga mat som vi ska äta när vi kommer hem från det viktiga mötet. När allt är gjort åker vi iväg till släktingarna för julfirande och hoppas på att resan går bra ikväll/natt i det här vintervädret.

Det är 23 minusgrader och väldigt vackert ute. Igår var det inte lika kallt, bara 16 minusgrader och då gick maken och sonen igenom bilen för nedresan. Fast det var ändå tillräckligt kallt för att boxer Pusselbit skulle tycka att det var för kyligt för hans tassar, så han fick inte vara ute lika mycket som vanligt.

Jag sitter här med mitt varma, goda te och tända ljus och samlar krafter till allt som skall göras idag, samtidigt som jag önskar er alla en underbart härlig dag! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Exakt hur många kakor blev det???
Min dotter tål mandel, men det är
jag som ska äta kakorna.
Svägerskan

Tigris Predikantan sa...

Önskar dig detsamma. Energikram skickas!
;)