fredag, februari 01, 2013

Resfeber


Idag är det strålande solsken och minusgrader. Dotter Pusselbit har varit på vårdcentralen och tagit några prover för att kolla upp sin sköldkörtel. Eftersom herr Pusselbit för några år sedan opererade bort sin och nu äter levaxin varje dag, är de noga med att undersöka sådana saker och det är skönt.

Tidigt i övermorgon åker jag bort och har nu resfeber. Igår köpte jag reskosten som ska räcka under den åtta timmar långa bussresan. Idag ska jag ominstallera min dator och bara ha det mest nödvändiga på den för att den ska bli snabbare än vad den varit de senaste månaderna. Mina fotografier ska jag ha på ett usb-minne framöver... tyvärr fungerar inte datorns cd-spelare och därför blir det lite mera knöligt med ominstallationen, men det går bara man vet hur man ska göra. Datorn är också ca åtta år gammal, så den börjar bli till åren kommen... men jag är glad att jag har en egen dator. Det är skönt att jag just nu inte spelar spel som kräver en massa ramminne osv.

Herr Pusselbit kom innanför dörren vid 11.00-tiden idag, fast han skulle komma hem först vid 14.00. Det har varit ett sådant töväder de sista dagarna och nu är det strålande solsken, så han har inget att göra på jobbet just nu och passar på att ta det lite lugnt innan nästa snöfall.

Boxer Pusselbit och Ab (mammas och pappas papegoja som vi tar hand om just nu) njuter av lugnet i vår lägenhet. Ab har också passat på att bada idag och boxer Pusselbit ligger på mina fötter under bordet och snusar.

Snart ska här städas, mat ska lagas, resväskan ska packas och vi ska också hinna med fredagsmys. Uppsatsen som ska vara klar på måndag är i stort sett färdig och resten av kurslitteraturen som ska vara genomläst till veckan som kommer får läsas på bussen under söndagen. Det kommer att gå bra, då jag läst igenom det mesta redan.

Jag önskar er alla en underbart härlig fredag! =)

Inga kommentarer: