torsdag, juli 28, 2011

Grillfest


Min kameramobil har lagt av och dött, så jag kommer att lägga ut några gamla bilder framöver när jag skriver här på bloggen...

Igår kom min norska syssling förbi och plockade upp mig med sin bil och vi åkte iväg och inhandlade det vi skulle ha till kvällens grillfest. Sedan åkte vi hem och förberedde allt och vid 17.30-tiden dök min kusin från norrland med familj upp utanför dörren och vi gav oss iväg ut till grillområdet. Vi grillade marinerade karréer och vanlig korv, på spett hade vi paprika och gul lök och i folie delade majskolvar. Vi drack lite läsk till och pratade om ditt och datt. Boxer Pusselbit var fastbunden vid det bord vi satt och han fick också några godbitar som han slukade rätt så snabbt!

När vi skulle börja på efterrätten, var kusin med familj tvungna att ge sig iväg till det ställe där de skulle sova över natten. De verkar ha ett rätt så digert schema framöver...

Vi andra började grilla bananer med choklad invirade i folie som vi hade vaniljglass till när vi åt dem. Det var fantastiskt gott!! =)

Tyvärr träffade inte dotter Pusselbit några släktingar, för hon hade tidigare stämt träff med kompisar i huvudstaden och kom hem när alla hade åkt, men det fanns rester kvar som hon gärna åt utav. När hon var i huvudstaden hittade hon den färg som hon vill måla sin nya cykel med, så nu är den inköpt och det ska hon syssla med idag, samt sy på sin cosplaydräkt till det mangakonvent som snart går av stapeln.

2 kommentarer:

♥ MICKAN ♥ sa...

Vad trevligt med lite variation på dagarna. Det var ju synd att de inte kunde stanna på efterrätten men det kan ju vara så att de vill komma fram i tid.

Idag är det varmt, så nu ska jag gå med hundarna till vattnet så de får bada.

syren sa...

Det är ju ett tag sedan. Allt väl med er! kram