onsdag, mars 31, 2010

Godissug

(har googlat på bilden...)

Här om dagen köpte jag påskgodis till hela familjen på Coop Forum för 29.90 kronor/kg. Det är inte så ofta vi äter godis, men till jul, nyår och påsk brukar det bli lite grand.

Tyvärr kom jag sent och det mesta var urplockat, men eftersom jag är ekonomiskt lagd tänkte jag att då får vi ta det som finns. Lakrits och påskägg... Nu är jag inte något vidare förtjust i någon av de sorterna, men priset var ju så lågt mot vad det brukar vara.

Påsen har stått bredvid mikrovågsugnen hela veckan och min man har tjuvätit lite då och då, så mycket att det till och med blev ett litet hål på påsen. Han själv påstår att det bara var ca 4 godisbitar som hittade vägen till hans mage, men jag tror att han inte är riktigt helt sanningsenlig där...

I kväll blev godissuget för mycket för oss alla och godiset fördelades rättvist bland familjemedlemmarna. Nu sitter jag här med det som är kvar av mitt godis och mår illa. Det är inte så gott egentligen... och hur kommer det sig att jag längtar mera efter god och fräsch frukt?;) 

4 kommentarer:

Ninja sa...

Hej! Vad roligt att du tittade in...du är en ríktig kämpe, jag tycker sååå synd om dig med all den där hemska migränen, jag har ju själv haft svår huvudvärk förr om åren. Jag är så tacksam att det numera är sällsynt.
Många kramar

Sita sa...

God morgon. Godis är gott när man tar lite. Har delat ut till 5 av barnbarnen. Minsta är ju bara 3.5 månader, hon får en body ist. Kramar

Anonym sa...

Vilken tjusig och färgglad bild på godis :) vad roligt att du hittade till Unika Föräldrar och minns mig också :) Tack för kommentaren!!!

Nu kommer en länk till min egna sajt, denna gång...

Hoppas ni får en trevlig påsk
//Mia

Stattinskan sa...

Jag är inte riktigt som andra :-D för godis har jag aldrig tyckt om ...
SVAR: Då är det nog den typen av migrän jag har för jag tappar talet helt och får förlamningar i armar och händer. SOm väl är brukar inte mina attacker hålla i sig i mer än ett dygn ...7
Glad Påsk