lördag, september 05, 2009

Strålande solsken


Tar en paus med te och försöker ladda upp inför det som ska göras. Min man njuter av kaffe och en varm kupévärmare som blåser på honom. Han verkar vara lite frusen av sig idag. ;)

Son Pusselbit har varit uppe ett tag och gör det han älskar att göra, spelar Tibia på internet. Igår var han på ungdomsmöte i kyrkan och träffade kompisar och en del gamla klasskompisar. En av dem gör tydligen lumpen nu och man märkte att sonen tyckte att det var roligt att åka dit och träffa dem och vi var glada över att han åkte hemifrån en fredagskväll, för det händer ju inte så ofta. Hoppas att det blir mera av den varan, för han behöver gå ut och träffa lite fler folk...

På vägen hem cyklade han förbi en park och plockade några äpplen som fanns på ett äppelträd och de var väldigt goda. Han riktigt njöt av att kunna bjuda oss på det.

Idag ska en massa tvätt tas om hand, mera disk diskas, middag göras, gärna våttorkning av golv i hela lägenheten... bakning av bröd får väl göras i morgon. ;)

Ute är det strålande solsken och ca 17 grader varmt, så då blir humöret lite mera på topp också!
Önskar er alla en underbart härlig lördag!! =)

7 kommentarer:

Sita sa...

Hejsan. Har precis ätit här. Ska nog gå ut o se om det finns några äpplen på våra träd. Här är det ingen sol idag. Nyss regnade det. Kram

Maddo sa...

Härligt med äpplen direkt från träden! =)

diana sa...

Bebisen kom idag. En vacker liten pojke ;)

maria sa...

Vad charmigt av sonen att komma hem med äpplen :)

Hoppas ni har en mysig helg...
Kram

starling sa...

Lördagen var bra, fast den innehöll röjning och städning. Och nu har jag en hel dag att bara njuta eftersom det är fint här igen.
Vilken fin bild med nyckelpigan. Vad sitter den på? =)

Anonym sa...

Sätt in bilder på dahlior om du
har jag älskar den blomman!!
Svägerskan

sannof sa...

Huva jag är så besviken.. vi har inte ett enda äpple i år.. Förra året hade vi massor.. snyft.. men men man kan inte få allt.. Har en utmaning tilldej på min sida om du har tid och lust.. ha nu en fin söndag på dej =)