torsdag, september 10, 2009

Den "riktiga" torsdagen ;)


Tittar in här som hastigast medan jag dricker lite Söderte...

Idag ska en hel del pappersjobb bli gjort och ikväll ska jag träffa vänner redan vid 17.15. Solen skiner och det är 16 grader varmt och vi går mot kallare tider. Mina tomatplantor har växt till sig och blommat, men inte mer, så jag kommer att de närmaste dagarna försöka ordna plats åt dem här inne...

Morötterna är fortfarande för små för att skördas, men det betyder inte att vi inte dragit upp några och smakat på dem. De är underbart goda! ;)

Persiljan och dillen funderar jag på att ta in över vintern och likaså gräslöken. Undrar om vi då kommer att få ha dem över hela året... ?

Så vitt jag vet kommer jag att vara hemma i morgon och då kommer jag att titta in till er alla. Har några inlägg i bloglovin att gå igenom... ;)

Hm... nu kan jag äntligen säga att jag hoppas att ni får en härlig torsdag! ;D

10 kommentarer:

Pixi sa...

Önskar dej detsamma att du oxå får en underbar torsdag !!kram kram=)

Sita sa...

Jag ska på stickjunta idag. Ha det bra nu. Kramar

Anonym sa...

ja hösten den kommer vare sej man vill eller inte.. dock e de underbart med varma höstdagar tycker ja :) idag hade vi 19 grader varmt.. härligt :)

Polargrevinnan sa...

Visst känns det lite vemodigt när man måste börja planera för hösten.Jag har lyckats med att odla persilja inomhus men med dillen är det nog vanskligt, det kan ju vara värt ett försök.
Gräslök brukar klara sig bra.
Ha det så bra och trevlig helg.
Kram Viola

Eva-Marie sa...

Vad gott det låter med allt hemmaodlat! Vi fick bara en 10-15 tomater men goda var de! Hoppas du får en skön fredag och helg med för den delen. KRAMAR

*tingeling* sa...

Godmorgon i stugan! Nästa år ska jag nog prova med tomater igen och hoppas på lyckan :) Ha en fin fin dag :)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Ha en fin fin dag :)

Liv(et) sa...

Hej!

Det var ett tag sedan jag läste här på din blogg. Livet har varit kaos artat och vi har kämpat oss igenom sommaren med mycket motgångar men även en del mysiga stunder. Under sommaren har dagboken varit min räddning där jag skrivit av mig en del men Nu är det höst och jag försöker komma in på min blogg för att uppdatera men utan resultat. Har därför startat en ny på Familjeliv.se som jag ska försöka hålla liv i hade jag tänkt.

Hoppas att allt är bra med dig och att du har haft en skön sommar. Kram Liv

(http://www.familjeliv.se/Bloggar-4-8/b118084.html)

Ninja sa...

Pausar du med te?

Eva-Marie sa...

Pusselbiten - var blev du av?! Nu hade jag vant mig vid dig igen... KRAMAR